Huis - replica horloges
Hoewel we zelfs nu niet prospect om te ontdekken en het overzicht van alle nieuwigheden van SIHH 2014, zijn er een handvol van de bulletins van de recente soorten die we gaan zien op Baselworld 2014, die begint op 27 maart Blancpain geïntroduceerd die het zal beginnen een mooie jurk uurwerk zojuist genoemde Villeret. Breitling Colt Blancpain Villeret 2014 replica horloge Inloggen Deze nieuwigheid, terwijl je kunt raden, is een onderdeel van de bekende Villeret selectie, genoemd naar aanleiding van de geboorteplaats van de fabricage. De nieuwe Villeret horloge vangt onderliggende principe van het verstrekken van prioriteit aan authenticiteit en respect voor de traditie, vergelijkbaar met alle ontwerpen uit deze lijn van het merk.
De nieuwe Villeret is een dagelijkse-wear, drie-hander een dag display. Het is echt de officiële uurwerk dat samen met de nieuwe in-huis gemaakt kaliber 1335 mechanische beweging die is het creëren binnen de prime van het kaliber 1315 dat Blancpain maakt gebruik van vaak wordt gedreven. De meest recente ontwerp dat werd uitgerust met dit kaliber was Fifty Fathoms die ik vrijgegeven aan u persoonlijk een aantal maanden in het verleden.
De nieuwe self-opwind mechanisme is in staat om winkel voldoende elektriciteit om te voorkomen dat het horloge tikt voor buitengewone acht keer. De onberispelijke beweging is versierd met Côtes de Genève over de motie bruggen en is voorzien van een honingraatpatroon over de oscillerende overgewicht die opnieuw kunnen worden gevonden van de saffier kristal geval.
Blancpain Villeret 2014 horloge Kast Inloggen Deze gemeenschappelijke zoekt polshorloge is gehuisvest in een 18-karaats goud ronde karmozijnrode double-stapte scenario met de diameter van 42mm. Onder de voorzijde saffier glas ligt een goed uitziende wijzerplaat, die volledig is vervaardigd in Grand Feu glazuur. De geëmailleerde wijzerplaat is voorzien van de traditionele blad-stijl palmen in karmozijnrode goud en Romeinse cijfers als uur markers. Hoewel uren en minuten vingers zijn deels skeletonized, is de secondewijzer ingelegd met de initialen JB die staan ​​voor de corporatie oprichter Jacques Blancpain. Historisch gezien, is een dag raam gevonden met de 03:00 houding. De initialen JB en ook het logo van het merk zijn gelegen binnen de 12 uur houding.
Blancpain Villeret 2014 wijzerplaat
Dit type wijzerplaat is veel wenselijker en nog veel meer in het oog springende dan gelakt wijzerplaten (die ook goedkoper kunnen zijn). Bovendien replica horloges horloges horloges , worden emaille wijzerplaten individueel gebakken bij zeer belangrijke temperaturen die de kleur vast te stellen.
De nieuwe Blancpain wordt afgesloten met een chocolade-afgezwakt alligator lederen band, die perfect past bij het gebruik van het scenario samen met de wijzerplaat.
replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges