Huis - replica horloges
JeanRichard - Diverscope Titanium | Nieuwe replica watchesPush lanceren
Diverscope Titanium, een ideale accessoire voor ontdekkingen beide even op het land en in de diepten van de oceaan.
JeanRichard
Gemaakt om buitengewone kwalen, JeanRichard"s Diverscope Titanium paren een titanium omstandigheid drinkwatervoorziening weerstand tegen driehonderd meter met een van de Manufacture de individuele self-kronkelende bewegingen te weerstaan. Het titaan van de situatie wordt verzorgd een mat raamwerk naast een donkere toon genereren, waaruit de grootste kenmerken. Zijn warmte kleur een aanvulling op de wijzerplaat en doek polsbandje, voortvloeiende binnen een echt harmonieus model. Esthetisch zetten, deze betrouwbare, High-performance horloge zal de perfecte accessoire voor elke ontdekkingen op het land en in de diepte in de ocean.A sporthorloge geproduceerd voor extremesState-of-the-art technologieën en regelmatige uurwerken know-how moesten deze betrouwbare duiken ontwikkelen instrument, dat het drinken van water weerstand biedt tot aan driehonderd meter. De effectiviteit ervan is ontworpen mogelijk te wijten aan het omhoog door horlogemakers en ingenieurs van het merk getrokken zeer strenge specificaties. Zowat elk ingrediënt werd aangepast voor gebruik onder water, als voorbeeld de vastgeschroefde kronen of zelfs saffier kristal, dat twee-en-een-halve perioden dikker dan die van de gemeenschappelijke horloge kan worden. De lichtgevende vingers en indicatoren over de wijzerplaat zorgen voor een optimale leesbaarheid in troebel problemen.
Diverscope Titanium, een uitstekende mix van functionaliteit en esthetische allure
JeanRichard
Esthetica en ergonomicsThese raakt van verfijning wordt benadrukt door een robuust karakter en een ergonomisch design en stijl. onderscheidende kenmerk van de Diverscope Titanium is zijn titanium geval rolex Replikas , een hypoallergeen product geven verschillende positieve aspecten. Harder dan staal toch 40% lichter. Het is zeer goed bestand tegen corrosie in een keuze van omstandigheden, die zeewater bevatten. ruwe algehele look van de behuizing wordt overgenomen door zandstralen, een methode die het biedt haar donkergrijze tint om de kleur van de wijzerplaat en stof polsbandje te verrijken. De royale tonneau situatie bevat een ronde bezel. De twee kronen hebben elk een eigen functie: het 03:00 kroon is gewend aan vestigde de tijd en datum, ook al is het slechts één zich op 9:00 is voorbehouden aan een snoekduik-specifiek doel te krijgen. Het is eigenlijk gebruikt om het interieur bidirectionele bezel, die de duiktijd documenteert regelen. Om onbedoelde beweging door schokken veroorzaakt te vermijden, heeft JeanRichard een beveiligingssysteem opgenomen replica Omega horloges Perth : de verschillende configuraties, met name het draaien van de draaibare ring, kan alleen worden geproduceerd als de kronen al losgeschroefd.
JR1000.
JeanRichard
Een geweldige mix van de werking en esthetische aan te trekken, de Diverscope wordt aangedreven door een mechanische zelfopwindende beweging gemaakt in eigen werkplaatsen van het merk: de JR1000, een ontwikkeling die willen het merk belichaamt om zijn uurwerken creatieve verbeelding te leggen en technische onafhankelijkheid. Technische specificationsCase gezandstraald titanium case43 x drieënveertig mmAntireflective saffier CrystalWater bestand tegen driehonderd meter Binnen twee richtingen draaiende bezelTwo schroef-in crownsMovementJeanRichard beweging JR1000 Mechanisch met zelfopwindende Calibre 11½ "" ", frequentie 28.800 vib/uur (vier Hz), 27 jewelsPower reserve: achtenveertig uur minimumFunctions: enkele uren, minuten, seconden en dateDialOpaline dial, titanium colourLuminescent Arabische cijfers en indexen zwarte en witte vingers met lichtgevende materialStrapAnthracite doek en zwarte rubberen bandjes met vouwsluiting in gezandstraald roestvrij staal replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges