Huis - replica horloges

Het is al te eenvoudig om buiten de vorm te laten vallen, maar is het niet? Lifestyle kan ons in een ongeplande richting, en van tevoren weten we het allemaal nu toe hebben we nog overblijft is een opgeblazen buik en glorie dagen head rollen dat we deelnemen aan boven en ouder.
De lange termijn lijkt nu alleen zo helder als onze grootste dag tot en met. Als we gezegend zijn we uitgerust om de banden met de functie en passie en voor te bereiden op nog eens historisch verleden het moment te maken.
Zodra de tachtigste verjaardag in de Jaeger-LeCoultre Reverso in 2011 naderde, elke persoon bekend met de verwachting een exclusief product zien organisatie om de beroemde erfgoed van uw lijn te vieren, net zoals het recht eerder had volbracht.
20 een lange tijd vóór, in 1991, Jaeger-LeCoultre begonnen met het minimale aantal van de Reverso die een 500-delige versie ter ere van uw Reverso zestigste verjaardag heeft.
10 decennia later zagen we nog een beperkte editie van de Reverso Septantieme (dat betekent zeventigste), die nog steeds groter en dikker was, met de acht dagen dubbelloops beweging. De platina versie tentoongesteld een indrukwekkende guilloche wijzerplaat.
De Reverso lijn verder uit te breiden over een andere 10 jaar in een veel scenario afmetingen en diktes. U kunt ook denken aan de Squadra (Squared) Reverso ontwerp, met zijn vele iteraties en exploiteren van limited editions evenzo.
eten plan nodig
Wat ervaren verscheen in 1931 als een reactie op een verzoek om de wijzerplaat door een polo wedstrijd te vrijwaren in 2010 was, kwaliteit nep-horloges negenenzeventig een lange tijd daarna , uit vorm. Naast een flink aantal metingen, veel te veel gevonden. De persoon takken met de Reverso boom zijn overvloedig geweest, maar het was echt in de buurt niet mogelijk om ze allemaal te verbinden naar de wortels.
Elke unieke Reverso zou zeker schitteren rond de geschikte pols. Maar het bouwen van die wedstrijd was een angstaanjagende onderneming voor tal van. Het vooruitzicht dat een retailer ruim met de verwijzingen naar steekproef zou uitvoeren was slank, en verpakken van het hoofd over de line-up van essentieel belang een zeer langdurige les in Reverso. De erfenis was zeker fris, zelfs integraal, toch de relatie te ervaren begonnen te glijden in de ondoorzichtig.
Het is echt alles en ongecompliceerde uit vorm te glijden, is het niet? In 2010 had de Reverso concreet te gebeuren, dat de grootste kracht nu verborg.
Rebirth Ondernemingen De vaak gebruikte icoon met betrekking tot de Reverso bleek op dat moment in het algemeen veel meer van de zorg dan de gebruikelijke aangifte, en een nieuwe concentratie was van essentieel belang om de lijn om effectief-en biologisch te herwinnen zijn soort .
Voor de Salon Worldwide de la Haute Tijdmeetkunde (SIHH) 2011, Jaeger-LeCoultre verzonden door het hebben van een tachtigste verjaardag Reverso dat overduidelijk nieuwe dagelijkse leven aangeboden in de eigen identiteit in het pictogram. In tegenstelling tot eerdere Reverso verjaardag edities, werd de cruciale verwijzing niet alleen ontwikkeld in gekoesterd staal of dat een beperkte editie. Dat jaar is de Grande Reverso Tribute to 1931 sprong direct naar de korte lijst van best-in-showstukken, bevoegd vanwege de verbindende taal uit de unieke Reverso. Ondernemingen De definitie van Reverso -alleen op de wijzerplaat direct gestold de lijn en voltooide twee essentials in de methode : Één) een van de belangrijkste stuk werd bewezen, waaruit een designlijn kunnen evolueren; en 2) Jaeger-LeCoultre bewezen kan de klok opnieuw op te starten. De boodschap is eenvoudig, en laat er geen twijfel van opzet.
Na de productie versie met de check-out, Jaeger-LeCoultre introduceerde een bepaalde Amerikaanse editie 1931, die lay-out signalen nam vanaf begin Reverso modellen en waarvan de patina dial getransporteerd de betekenis van historische inspiratie. De Amerikaanse editie van de Tribute to 1931 was beperkt tot honderd niet-genummerde onderdelen voor elk jaar, en inclusief een met de hand gestikte cordovan band met de wereldberoemde Argentijnse bootmaker Casa Fagliano. Met behulp van dit type van het werk, de fabrikant geëerd het-polo geïnspireerde wortels van je Reverso, en het ontwerp componenten gebouwd duidelijk dat de Reverso zou gaan om te leren door het rijke erfgoed op de lijn.
In elk van je vier decennia gezien het feit dat die 1931 heruitgave, Jaeger-LeCoultre heeft de Reverso lijn met een hernieuwde kracht, die derhalve heeft alleen gediend om uw complete selectie versterken toegediend. Voorbeelden hiervan zijn:
-De Grande Reverso extreem dun Tribute to 1931 Rouge, wiens vintage inspiratie werd geacht om de selectie van minder dan 10 stuks binnen de totale 1930.
-De Grande Reverso Ultra Thin Duoface Bleu, wiens klassieke tegenhanger leek aanvankelijk in 1933, waarvan een voorbeeld verkocht op een veiling in 2011 voor ongeveer $ 68.000. Dit ontwerp mogelijkheden twee tijdzones op twee wijzerplaten, aangedreven door slechts één beweging, en waarvan de front-facing blauwe wijzerplaat is juist in de richting van de uitstekende elementen op de volledige lijn.
Jaeger-LeCoultre Global en artistieke Internet marketing directeur Stephane Belmont noemde een handvol van vele jaren geleden dat het gaat om doorzettingsvermogen en visie om te bereiken dat een model lijn te ontwikkelen. 4 decennia nadat de tachtigste verjaardag in de Jaeger-LeCoultre Reverso, de gevolgen spreken voor door zelf. Op grond van het advies van de vorige CEO Jerome Lambert, alsmede de waarde in te voeren van een intens geconcentreerde ontwerp personeel heeft Jaeger-LeCoultre een permanente basis van waaruit de Reverso alleen kan overgaan tot verbetering geteeld.
Dit jaar
En groeien deed met de 2014 Salon Intercontinental de la Haute Horlogerie kijken goed in Genève, waar Jaeger-LeCoultre lanceerde de Grande Reverso Day Evening, gerund door een nieuwe automatische kaliber (967B), replica Seamaster Railmaster chronometer horloges en ook een loutere nine.14mm van ultra dun.
Op de top van dat, de roze gouden-only te ontwerpen met chocolade wijzerplaat werd uitgebracht, toch nog een hedendaagse bookend gestimuleerd door het merk diepe erfgoed, dit keer van 1934. En later dit jaar, we zullen zien een eigentijdse versie van de 1948 Reverso.
De fundamentele zuiverheid van de Reverso is zo duidelijk uitgedrukt met elke introductie van nieuwe producten, trouw die de blik zuiverheid in de icoon. In feite is de resterende romantische relatie in de Reverso is geen tijd meer gemeten ontwerp tot veel model als het aanbod om het merk. Elke bit integrale, elk stuk verbonden. Daarom zijn wij niet in staat zijn om een ​​horloge één model te nemen zonder het controleren van de gehele Reverso collectie-en merk als een geheel.
Om het net te zetten, heeft Jaeger-LeCoultre keerde de Reverso te vormen-en voor de grootste vorm van zijn leven.
replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges