Huis - replica horloges
 "Hublot Een aparte manier te handhaven voorwaartse beweging", zeggen al degenen die dit exclusieve Zwitserse horloge-bedrijf weet, waarbij door elke seconde zetten vooruit op de langere termijn te vormen op adembenemende snelheid! In 1980, Hublot een pionier in de mix van goud en rubber, het ontsteken van een revolutie in de tijdmeting.
Gezien het feit dat toen, Hublot is gekomen om het kunstwerk van Fusion symboliseren horloges met zijn kenmerkende esthetiek. In november 2011 horloge Hublot en Ferrari aangekondigd hun partnerschap met Hublot beginnen de unieke horlogemaker van Ferrari replica omega zee horloges . Dit was geen eenvoudige dilemma van het maken van een tie-in product, voor licentie of sponsoring. Het is echt een uitgebreide regeling voor de volledige branding, marketing en reclame en communicatie-spectrum, dat Formele horloge van Ferrari, Formele Timekeeper van Ferrari, Formele horloge van Scuderia Ferrari en Official Timekeeper met de Ferrari Problem omvat.
Mexico zal nu te verkrijgen zijn echt eigen gevestigde exclusieve limited edition Enorme Bang Ferrari uurwerken ouderwets met esthetische nuances die uitzonderlijke en unieke aan onze nabijgelegen kusten kunnen zijn. Een ware ode aan Mexico, het uurwerk zekeringen structuur, leveringen en monteurs op een manier die op unieke wijze richt zich op de respectievelijke DNA van Hublot en Ferrari: innovatie, functionaliteit, technologische innovatie en exclusiviteit. Dit zeer bijzondere constrained versie zal alleen verkrijgbaar zijn bij Hublot verkopers in Mexico.
Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot, merkte op: "Exclusiviteit, technologieën, hartstocht, model:.. Hublot en Ferrari delen tal van belangrijke waarden Vandaag hebben we ongelooflijk zeer verheugd te onthullen de eerste Grote Bang Ferrari Mexico Confined Versie geweest Dit is vaak echt een passend beeld voor wat verenigt twee van dergelijke uiterst prestigieuze merknamen, omdat we exact dezelfde waarden delen. ongekookte passie, een liefde voor perfectie en complexe precisie tot in de kleinste element
Gekleed in de schaduw van de exclusieve Eco- vriendelijke Pink gehuisvest binnenkant van een 18K Koning Gold of Titanium omstandigheid die een cilindrische carbon fiber bezel heeft, en zwart rubber en Schedoni lederen band met Crimson Milieuvriendelijk stikken het is echt een knipoog naar niet alleen onze nationale kleur, maar bovendien een hommage in de Ferrari prestigieuze handtekening. met slechts een zeldzaamheid van 25 genummerde uurwerken toegankelijk in 18K Koning goud en vijftig genummerde uurwerken in Titanium, de situatie opnieuw met het horloge attributen ook de discrete legendarische steigerende paard, omringd door de Nationwide Mexicaanse kleuren.
De massale Bang Ferrari Mexico Constrained Editions (veertig five.five mm in diameter) toont de in-house flyback chronograaf UNICO beweging (meestal teruggezet op elk moment) zichtbaar met de saffier wijzerplaat.
De UNICO beweging kan worden vergeleken met je uiterste best motor het vermogen van een race-motor voertuig, dat het absoluut werd gekozen, dan is ontworpen en gemaakt door Hublot om elektriciteit de enorme Bang Ferrari. Zonder minder dan 330 onderdelen, de kolom wiel en twee horizontale koppeling lijken de wijzerplaat. Frequentie van 28.800 trillingen per uur.
Een geïndexeerd kroon (met Hublot"s \u0026 lsquo; H "logo zichzelf automatisch positionering in lijn te blijven) functies langwerpige drukknoppen, langs een roterende as als de pedalen in een motorvoertuig vast terwijl carbon inserts geven de situatie unieke look. Zowat elke uurwerk komt met twee verwisselbare bandjes met een innovatieve snelwisselsysteem geïnspireerd vanwege de veiligheid veiligheidsgordel mechanisme. 72 uur van elektrische gangreserve, waterdicht tot 100 meter. De afwezigheid van overbodige accessoires brengt de fusional en rationele aspecten van de Significante Bang Ferrari Mexico"s uitzonderlijke stijl, een zuivere uitdrukking van de waarden die de sportieve geest van Ferrari en op het identieke tijd de onnavolgbare Hublot model te karakteriseren. Heb je meer op www.hublot.com
replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges