Huis - replica horloges
De meeste veilingen element vintage Rolex, Patek Philippe of vrij ingewikkelde replica horloges. Komende woensdag, december vijftien, een heel bijzondere selectie van uitzonderlijk ongewone en effectief airconditioning vintage Heuer replica horloges zal worden geveild bij Bonhams in Londen.
Het verzamelen van Arno Michael Haslinger daadwerkelijk is gemaakt samen met de intentie van symboliseren de beste van Heuer. Het verzamelen van de museum-kwaliteit omvat ongeveer veel onderdelen, waaronder de meest legendarische modellen waaronder de Silverstone, Autavia, Carrera, Daytona en Monaco. Voor degenen die ooit als het kopen van een vintage Heuer replica rolex explorer 2 horloges , beschouwd is hier de tijd voor u om de beweging te kiezen Replika kijken . De veiling is opgezet in samenwerking met TAG Heuer om hun 150e verjaardag verheugen. Voor meer informatie kunt u ook mag lijken in de Bonhams webpagina, die is samengesteld uit niet gewoon de hele collectie, maar zal ook een paar films met betrekking tot het assortiment.
Arno Michael Haslinger is eigenlijk een toegewijde Heuer verzamelaar en schreef ook een gids over de klassieke Heuer chronografen, die moeten worden op boekenrek elke replica horloge collector"s. De belangrijkste "dure" replica horloge ik op elk gewenst moment kocht was een klassieke Heuer Autavia en gezien het feit dat dit punt, heb ik een liefhebber van Heuer geweest (en daarna TAG Heuer) chronografen. Dat is naar alle waarschijnlijkheid de reden waarom mijn volgende horloge was een TAG Heuer Monaco. Ondernemingen De ebook Heuer chronografen geeft beelden van het eigen assortiment van klassieke Heuer chronografen en informatie over deze replica horloges, hun tijdschema en Heuer"s nogal wat relaties met de race activiteit Haslinger"s. Er kunnen als illustratie een overzicht van Heuer chronograaf in de tijdlijn (klik gewoon op te overwegen om te vergroten) .
Terwijl ik geweest ben een Heuer chronograaf liefhebber gezien het feit dat ik begon het vergaren van replica horloges, het was niet totdat ik blader boek Haslinger"s van tevoren ik besefte hoeveel Heuer was betrokken bij de race activiteit. Vrijwel elke nieuwe chronograaf die is geproduceerd gezien het feit dat het begin van de jaren zestig heeft de identiteit van de beroemde racecircuit of ras auto.
Uit de gids u zult zien in de diepte beschrijvingen, afbeeldingen, foto"s en eigenschappen tachtig één van de klassieke Heuer chronographs.Numerous portretten Haslinger"s, racen advertenties door de tijd en een aantal ongepubliceerde visuals maken dit definitieve ebook een absoluut genot voor alle motorsporten activiteiten supporters, en herinneren aan uw Heuer replica horloge bedrijf dicht website link met behulp van de iconen van Formulering Een bijzondere race, samen met Jacky Ickx, Niki Lauda, ​​Clay Regazzoni, Jochen Rindt, Jo Siffert en Steve McQueen uit de cult film Le Mans.
Voor mij is de uitzonderlijke Jo Siffert Autavia blijft een bijzonder Ik zou graag advertentie aan mijn assortiment. Ik het moment in handen van de heruitgave van het betreffende product, theTAG Heuer Autavia re-issue, met vergelijkbare witte wijzerplaat en zwarte subdials. Maar ik doorverkocht het horloge binnen enkele dagen en op dit moment spijt te verkopen voordat het werd verzonden op de nieuwe eigenaar per koerier.
TAG Heuer hebben eveneens een unieke watchespecially voor deze veiling. Het is volgens de onlangs geïntroduceerde Silverstonemodel en zal ook de wijzerplaat Jack Heuer handtekening, een echte one-off voor die veeleisende verzamelaar integreren. Alle opbrengst zal worden gedoneerd aan de Green Cross Intercontinental liefdadigheid. Arno Haslinger kan zelfs doneren zijn oorspronkelijke Silverstone om dit tot en Bonhams zal een extra 20% op de hamer waarde bevatten.
De foto eerder genoemde komt uit Calibre elf, een blog site volledig gewijd aan Heuer en TAG Heuer replica horloges. Ze schreef uitgebreid over de twee Hasliner"s bookHeuer chronografen en thecollection die kunnen worden auctioned.Our vriendjes uit Hodinkee uitgenodigd verzamelaars over de NYC voorbeeld en schreef ook talrijke periodes met betrekking tot de Haslinger selectie.
ongetwijfeld geweldige gids kan worden gekocht on-line voor 68 € of een nul vijf CHF en is misschien een uitstekende Kerstmis huidige
Als u een paar dollar nog veel meer te gebruiken te gebruiken, doe jezelf een plezier en verwerven van een blik op de indrukwekkende collectie die kunnen worden geveild woensdag door Bonhams.
replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges