Huis - replica horloges
Ook al is een tourbillon is niet echt zo ongewoon als een paar decennia terug, kan het wel iets exclusiefs te zijn. Onpartijdig horlogemaker Thomas Prescher genereert wriswatches met een één as tourbillon, een dubbele as tourbillon en in veel gevallen een triple-as tourbillon. Thomas Prescher is zeker de meester van tourbillons.
Ik ben in staat om te blijven proberen om vrij goed herinner kijken naar ongeveer een horlogemaker die 3 replica horloges gemaakt met behulp van een tourbillon. Een persoon met behulp van een eenzame as tourbillon, een single met een dubbele as tourbillon en 1 met een triple-as tourbillon en ik ondervonden geen idee wat een tourbillon was. Aan de andere kant had ik al helemaal intriguedby het is echt ongelooflijk fijne mechaniek. Dit was ongeveer 6 vele jaren geleden
bestuderen over de nieuwste horloge Thomas Prescher"s snel creaties greep mijn aandacht en maakte me zie ik las over zijn ongelooflijke tourbillons talrijke yaers rug. Zijn nieuwe Triple Axis Tourbillon Regulator kan een meesterwerk van goede monteurs, evenals de enige polshorloge op de planeet presentatie van een triple-as vliegen bereik tourbillon.Let"s weten een beetje meer over de schepper en zijn bijzondere replica horloges zijn.
Prescher Triple Axis Tourbillon regulator beschouwd als een van de meest bijzondere en vele moeilijke problemen van de wereld om assemble.In 2003 introduceerde hij de wereld te beginnen met zakhorloge met behulp van een reizende double-as tourbillon. Terwijl andere horlogemakers dacht dat het niet mogelijk was om een ​​dubbel-as tourbillon pak uit de beperkte huis van een polshorloge, Prescher ondoorlaatbaar hen onjuist. Evenals in een zeer overtuigende manier! Een 12 maanden Thomas Prescher presenteerde zijn horloge trilogie van single-as, double-as en triple-as tourbillons.
In deze ernstige stadium van micro-mechanische verfijning en miniaturisatie, uurwerken houdt voor zijn over tijdwaarneming en pure kunst. Gewoon een inspanning voor te stellen hoe bescheiden de triple-as reist tourbillon zou de tourbillon kooi is voorzien van een diameter van thirteen.4mm evenals diameter het evenwicht wiel is 9.5mm. Mogelijk onder de close-up biedt u een idee met betrekking tot het bedrag van de afdelingen, de perfecte afwerking van de componenten en hoe erg klein dit alles is.
TRIPLE AXIS TOURBILLON
Een normale tourbillon wordt ondersteund door bruggen die een duidelijke horloge belemmeren in de tourbillon. Een vliegende tourbillon is gewoon ondersteund door slechts één kant ervoor te zorgen dat het roteren van je triple-as tourbillon veel beter kan worden waargenomen. Toenjoy de tourbillon in al zijn aantrekkelijkheid, is de triple-as tourbillon systeem geduwd via twee conische tandwielen in plaats van de eenvoudigere gear-to-gear optie. Thomas Prescher was de eerste en is nog steeds de enige horlogemaker deze methode te gebruiken.
Het probleem in iets ondersteunen door slechts één dicht is evenwicht. Wanneer een item wordt ondersteund aan twee zijden zijn evenwicht is gewoon niet zo belangrijk als het wordt ondersteund door slechts één. Dat gezegd hebbende, na te denken over het balanceren van een item verplaatsen door middel van niet één bepaalde, niet twee replica tank americaine horloge , maar drie verschillende vliegtuigen!
Continue Pressure System
De triple-as tourbillon mechanisme, dat het echappement wiel, pallets, anker bevat rolex 16710 , balans lente en harmonie wiel, is uiterst mild in overgewicht. Echter in relatie op de som van stroom aangeboden het werkelijk vorm van grote hetgeen een van de belangrijkste issuesregarding meerassige tourbillons: zorgen een voldoende leveren van elektrische energie aan het echappement, het mechanisme dat tijdwaarneming regelt. Belgique Om dit probleem op te lossen, Thomas Prescher heeft extra een constante kracht apparaat binnenkant van de tourbillon kooi te draaien rond de eerste as. Dit apparaat zendt energie specifiek op uw echappement zes situaties per seconde, met elk ritme van uw oscillerende evenwicht. De belangrijkste elektriciteit coach drijft de tourbillon en laadt de constante veerkracht om ervoor te zorgen dat het vaak genoeg elektrische energie voor het echappement.
CALIBRE TP 3W6A.3 Ondernemingen De uurwerk (kaliber TP 3W6A.3) gebruikt binnen de Triple Axis Tourbillon Regulator is 37mm in diameter en six.5mm dik, vervaardigd uit 327 onderdelen en heeft 43 juwelen. De hand-wond beweging heeft twee drijfveer vaten (parallel geschakeld) die veertig uur van energie reserve.
Het is echt harmonie wheelvibrates met een frequentie van 3 Hz of 21.600 bph. 1 axisand 2 makea totale revolutie van de tourbillon in een enkele minuut, zou de 3e as een revolutie te maken in 60 minuten. De rotatie piek van de tourbillon, de binnenkant van de tourbillon kooi, is twaalf .2mm. Laten we zeggen dat dit is zeker allemaal heel opmerkelijk! Inloggen Deze opmerkelijke stukje techniek wordt aangeboden in een 18K rose goud of platina situatie, het meten van 43mm in diameter en 16,5 mm dik. De zwarte wijzerplaat wordt gemaakt ofnatural onyx dat 50% dikker is dan gebruikelijk dat slechts een rijkere/diepere zwart. De beste en de bodem op de zaak worden gesloten met saffier glas met anti-reflecterende remedie de twee kanten.
Voor meer informatie kunt u Thomas Prescher de web-site te bezoeken zijn.
replica van de tijdloze Audemars Piguet collectie horloges
replica thermokoppel omega horloges
replica vintage dames omega horloges
replica vintage heren horloges
replica horloge mens
replica horloge omega
replica kijken naar de golf
replica horloge u boot
Rolex Daytona lederen horloges
Rolex Daytona model horloges