Huis - replica horloges
Audemars Piguet - De «Montreux Lijkt Digital Job» | kijk CulturePush releasethe Audemars Piguet uurwerken Manufacture, Montreux Verschijnt SA, het bedrijf dat audiovisuele archieven van het festival beheert, en de Zwitserse Federale Instituut voor Know-how Lausanne (EPFL) verenigen hun inspanningen om deze exclusieve erfgoed te transformeren tot een top-class digitale bron voor de lange termijn generations.INTRODUCING dE PROJECTMONTREUX MEDLEY
Patrick Aebischer, voorzitter van de EPFL, Claude Nobs, de maker van de Montreux Jazz Competition, en Philippe Merk, CEO van Audemars Piguet.
Jerôme Gertsch
Momenteel web hosting extra dan 220.000 toeschouwers voor elk jaar, heeft het Montreux Jazz Festival opgenomen concerten rijden de resultaten, omdat het begin in 1967. In samenwerking met de TSR (het grote publiek televisiezender voor Franstalige Zwitserland), de Pageant filmde de vroege jaar uit de meest uiteenlopende hoeveelheid gewone TV formats mogelijk. Volgende deze, en vaak naar voren op de meest recente technologische ontwikkelingen, heeft het festival opgenomen in Substantiële Definition gezien het feit dat 1991, zelfs op weg zo ver om te experimenteren met 3D in 2010. De daadwerkelijke fysieke verval en technologische veroudering in de audiovisuele methoden gebruikt, geen van die eventuele back-ups ervaren, een probleem hebben geposeerd voor dat langdurige toediening van die herinneringen voor een behoorlijk while.The enorme hoeveelheid documenten (5.000 uren opnames van 4.000 teams en kunstenaars), de diversiteit van muzikale eigenschappen, plus de waarheid dat er geen andere nummers concurrentie op de aarde dit soort erfgoed is opgebouwd, helpt deze archieven een unieke schat en waarschijnlijk zeker een van de beste muzikale data op de vorige veertig decennia. In combinatie met behulp van dit is zeker de opmerkelijke karakter en de historische waarde van bepaalde bestanden. Het gaat zeker een van de laatste live-shows van Miles Davis in 1991, Marvin Gaye"s efficiëntie in 1980, Ray Charles eerste concert met Chaka Khan en George Benson, of Ella Fitzgerald in 1969, evenals de uitstekende demonstreert geproduceerd door Quincy Jones.
Ella Fitzgerald in 1969. DR
Voor Claude Nobs, bedenker en iconische figuur met het Montreux Jazz Festival, "Saving dit erfgoed versterkt bijna 50 jaar van enthousiasme voor nieuwe muziek en de buitengewone muzikanten die ik heb gewerkt met tal van van wie helaas overgeleverd, maar wie kan een uitstekende audiovisuele erfgoed "hebben verlaten. Conserve, vereeuwigen en perpetuateThe "Montreux Jazz Digital Project" vervult verschillende musicologische en technologische ambities replica TAG Heuer garantie horloges : - Categorise, digitaliseren en indexeren van de inhoud van de 5000 uur van de videoclip en ook dezelfde hoeveelheid audio- Deal met de opslag, beveiliging en veiligheid van uw gedigitaliseerde documenten in aanvulling op het gebruik van hen- Market de buitengewone rijkdom van deze muzikale erfenis door gebruik te maken van de nieuwste technieken in onderzoek geleverd door theEPFL tijdens het rijk van personal computers en audiovisual- garanderen dat deze documenten worden bewaard als het meest effectief uitvoerbaar voor potentiële generations.This enorme documentaire en wetenschappelijke uit te voeren aan de gang opent haar deuren in 2011, waardoor het gebruik van deze digitale archieven voor onderzoekers, studenten, muzikanten en experts uit de industrie over de EPFL campus. Deze nieuwe prospect gaat waarschijnlijk om de openstelling van geheel nieuwe wegen van onderzoek en onderwijs in de musicologie en onderzoek in geluid en online video. Het gebruik van het grote publiek kan geleidelijk, maar papierwerk zal waarschijnlijk voor het bekijken als gevolg van het Montreux Jazz Cafe worden aangeboden (nu open te stellen in Genève en Sydney). De EPFL zal profiteren van deze beladen erfenis voor een basis voor de lancering van haar MetaMedia Heart, een hub voor competenties binnen de versterking en verbetering van de media-onderzoek.
Philippe Merk, CEO van Audemars Piguet.
Jerôme Gertsch
Voor Audemars Piguet, de Montreux Verschijnt Digital Challenge is in ideale harmonie samen met de waarden van de aangepaste, excellentie en durf de uurwerken Manufacture heeft bevorderd gezien het feit dat zijn generatie in 1875. "We zijn vooral trots om dit goed te culturele reis te helpen, en om deel te nemen in het creëren van een nieuwe website in het record voorkomt, dat een indrukwekkende audiovisuele geschiedenis kan vertrekken voor de komende generaties "verduidelijkt Philippe Merck, CEO, Audemars Piguet. Audemars Piguet horloges De digitalisering van het meesterlijke werk, dat de meest effectieve progressieve methoden als nieuwste in R D ontwikkelingen vereist, is erin geslaagd om zijn DNA plus de authenticiteit van uitzonderlijke momenten te bewaren. Deze massale digitalisering programma gebeurt er met een waarheid als gevolg van Claude Nobs en zijn passie voor deze onschatbare muzikale erfenis, en ook om Patrick Aebischer zijn, samen met de capaciteiten van zijn ingenieurs die erin geslaagd zijn om de juiste technologische en wetenschappelijke mogelijkheden om het concert te vergroten vast te stellen gebeurtenissen van die eeuwige artists.As geschetst door Quincy Jones, een ambassadeur van de taak vanaf het begin, evenals een betrouwbare concurrentie volger en langdurige vriend van de Manufacture Audemars Piguet: "Dit kan de belangrijkste erfenis binnen het erfgoed van audio zijn , variërend van jazz tot blues bij wijze van gospel, rock, latin, Braziliaans, Afrikaanse of mensen muziek, om er maar een paar te noemen. " replica van de Rolex horloges forum
replica van de Rolex Submariner horloges
replica vintage Breitling horloge
replica vintage goud Omega horloges
replica horloge fakes
replica horloge formule
replica horloge luxe
replica horloge van rolex
Rolex Daytona dial horloges
Rolex Daytona goud staal horloges