Huis - replica horloges
Devon - Een echte Dude magneet | kijk TestimonialsWORLDTEMPUS - 15 september 2011Elizabeth DoerrAmerican horloge heeft momenteel kleine aanspraak op de high-end horloge markt. Toen Devon begon verwijzend naar de Tread 1 project twee jaar in het verleden, ik had de waardigheid van de resterende 1 met de 1e verslag uit te brengen op het in waarheid uit te voeren, zodat van tevoren het absoluut bereid was om te worden vastgebonden aan een wrist.Some van mijn collega"s berispte me voor de rapportage over het horloge dat niet serial-ready binnen de tijd rijp was, en in veel gevallen ook al is dat niet mijn gebruikelijke manier, ging ik door en deed het in ieder geval vooral omdat ik was afwezig geblazen is met het beginsel rijden het zo goed als de durf grenst het. Ondernemingen De Tread één match mijn kleine pols comfortabel, hoewel ik op geen enkele wijze vergat het was daar dankzij zijn gewichtige dimensie.
Worldtempus/Elizabeth Doerr van Mijn neus geserveerd me perfect, en ik was erg blij om te weten te komen doen het werk prototypes op Baselworld 2010. De tevredenheid van uw Devon medewerkers die ontwerper Jason Wilbur Cartier nep , bedrijf eigenaar Scott Devon, en het verzorgen van regisseur Ehren Bragg moet enorm zijn. De Tread 1 kan een geweldig stukje techniek en een van die mensen hedendaagse polshorloges voorbestemd om de aandacht van een jongere generatie van fantastische horloge dragers nemen naar uw aarde van de haute horology.The kans om een ​​horloge slechts één echt te nemen voor een maand was een kans die ik pakte met twee arms.New technologyOne factor over mij is het feit dat ik niet een echte bewonderaar van meer recente technologieën. Dit kan mogelijk de oorzaak van mijn fascinatie voor mechanische replica horloges zijn. Ieder van hen werken op dezelfde manier en ongeacht waar het horloge vandaan komt, ik onder geen beding moeten "leren" de beste manier om het te gebruiken zodra ik leg een verse bepaald on.I"ve te vermelden dat als de ene Tread kwamen aan voor haar onderzoek periode, was ik niet gecharmeerd van uw plan van het lezen van het instructieboekje (zelfs zo klein het was), dus ik maakte een beslissing om niet. De eerste schok als gevolg bleek nadat ik maakte een poging om de kroon te gebruiken: de enorme goede greep knop vinden op 6:00 is niet alleen gebruikt in de gewone way.Ultimately doorlezen van de richtingen, ontdekt dat ik er niet was dat een groot deel om te begrijpen na alles. En 1 van de hoogtepunten van het horloge in feite kwam tot stand nadat ik waargenomen wat er over als je eenmaal het horloge in- en uitschakelen. Dit kan worden afgewerkt door urgent de kroon in en het houden van it.Performing dit eigenlijk bleek een nauwkeurige gelegenheid, en vanwege de derde werkdag, had ik het draaien van het horloge op en af ​​in de maaltijden en overal waar je gaat anders om iedereen toe te staan ​​all- om me heen aan te brengen tijdens de aangename. Die zij vrijwillig deelnamen in, ongeacht of zij over het algemeen kunnen de zorg minder over replica watches.What er gebeurt als je deze mini-machine op flip of uit het feit dat de fascinerende banden gaan in een kleine dans. Het draaien van de Tread 1 op, de banden draaien veel van de weg over 12 verschillende uren voorafgaand aan scharrelen uit over de recente tijd. Bij het uitschakelen, kiest ze nog een reis binnen de klok van tevoren op de afwikkeling van in de 12:00 positie. De volgende keer dat de Tread one is ingeschakeld, dit begint het hele weer. Netjes is het feit dat het horloge herinnert zich hoe laat het is eigenlijk. De belangrijkste reden voor dit is echt dat de elektrische fase motor die de bevoegdheden kan worden uitgerust met een zeer kleine chip die mogelijkheden veel op je laptop, nog een ander elektronisch apparaat dat de tijd of het is "aan" of herinnert zich "off."
De Tread komt men met een doos ontworpen om zijn lithium-polymeer accu cel gemakkelijk te laden. sluit hem gewoon in
Worldtempus/Elizabeth Doerr
Ttt-tikkende awayThe toekomst heel herkenbaar ding met betrekking tot de Tread 1 was haar hard tikkend geluid. In werkelijkheid, het tikken was zo luid dat ik een besluit genomen om contact te maken met Bragg om ervoor te zorgen dat er bijna niets helemaal verkeerd replica omega titanium horloges . Ik kon elektronisch zijn chortle horen toen hij omschreven: "De ticking is eigenlijk een gevolg van de actie in de micro-stappenmotoren die we gebruiken om de banden te manoeuvreren. Ze waren niet geschapen om audio stiller of luider dan ze op een natuurlijke manier zijn, omdat het is echt bijna niet mogelijk om hun actie echter te veranderen., we hebben het systeem een ​​"stille modus" in het loopvlak 1. "Deze stille methode, alleen geactiveerd door het verdraaien van de kroon binnenkant van een tegen de klok pad en houden het daar gedurende vier seconden, deactiveert de riem seconden volledig en een beetje vertraagt ​​de beweging van de minuut en uur riemen, die de audio . Dit heeft ook als "energiezuinige" methode gezien het feit dat, Bragg besproken seconden de riem in wezen trekt net als tachtig% van de stroomtoevoer naar het battery.Bragg ook dat er dragers die vrij veel op de geluid. Ik ben in staat om dit te begrijpen, gezien het feit dat ik laat mijn iPad en elektronische camera"s om hun kunstmatige geluiden creëren toelaat me weten dat deze naar behoren te doen. Ik geliquideerd verlaten van het horloge in de typische doel binnen een ecosysteem met hogere omgevingsgeluid en vreedzame wijze op andere momenten. Ondernemingen De Tread een uitmuntende diepte veel dank aan de vele elementen zichtbaar als gevolg van het polycarbonaat kristal.
Worldtempus/Elizabeth Doerr
Als blikken konden killLast, maar zelden least, was het resultaat van de Tread 1 gehad op de mensen kwam ik in contact met. Ik had heren, en in veel gevallen jongetjes, om me elke keer als ze bespied het horloge. Mijn tante belde het horloge een "vent magneet," die in feite me gevraagd om het te gebruiken zowat elke keer dat ik ging naar buiten. De reacties waren over het algemeen een vergelijkbaar geweest: fascinatie, volslagen onbegrip en buitengewone afgunst. Tot ze de prijs te lezen: een korte aanval van onbegrijpelijke schok komen in een nette $ 19.000, het lijkt te zijn als dat aangenomen bevatte gevolgd door nog een ronde van (vergeet niet, heb mijn bespreking medewerkers meestal gewone mensen niet betrokken in het veld horloge geweest) envy.For mij en mijn heel weinig heel klein polsen, werd de afmetingen van 53.three x zevenenveertig mm echt uitrekken van de limiet. Hoewel de Tread een stevig zat op mijn arm dankzij een ongelooflijk duurzame rubberen band, de rechthoekige vorm en ook de beweegbare nokken, het horloge was zonder twijfel zeer opvallend. De gebogen roestvrij staal omstandigheid was ongelooflijk ergonomische, en godzijdank het hoeft niet een saffier kristal, die zou hebben gemaakt het veel veel te zwaar om te kleden in, ondanks het feit dat een dierbare horloge zoals die zouden moeten door de wettelijke rechten worden uitgerust met saffier. De krasbestendig, anti-reflecterend polycarbonaat kristal het echt is uitgerust met veel veel verstandiger in deze instance.Just ongeveer elke avond tijd van mijn examen tijd afgewerkt met het plaatsen van de Tread 1 "slapen" in zijn "accubak . " Dit moet de coolste factor ooit: slechts vestigde de Tread een naar beneden op zijn voorbestemde sokkel, sluit het deksel en sluit de doos in uw stopcontact. Voila: uw Tread 1 is alle juiced up en klaar om de volgende ochtend uit te voeren. Geen muss, geen gedoe helemaal. De corporate staten slechts één van dit soort kosten zullen te behouden werken voor maximaal twee weeks.This kijken bieden volop vermaak om te compenseren voor die waarde van toelating, en als je er een hebt, je veel beter voelt het zal je in allerlei opvallende gesprekken met de gebruikers van de twee geslachten.
replica horloges
replica horloges replica horloges
replica van de Rolex horloges forum
replica van de Rolex Submariner horloges
replica vintage Breitling horloge
replica vintage goud Omega horloges
replica horloge fakes
replica horloge formule
replica horloge luxe
replica horloge van rolex
Rolex Daytona dial horloges
Rolex Daytona goud staal horloges