Huis - replica horloges
Cartier - De keuze van een Gentleman | kijk EvaluationsWORTLDTEMPUS - 22 januari 2012Kristian HaagenThe nieuwe Tank Anglaise me niet zo bijzonder mannelijke slaan terwijl het wordt geleverd in het alternatief mannelijke dimensie van 36.two x 47 millimeter. Hoewel uitgerust met het innovatieve kroon systeem, blijven lijkt me een vrij vrouwelijke horloge. Misschien is dit wel als gevolg van het tekort aan tegenstellingen tussen substantie en bellen?
De gloednieuwe Tank Anglaise niet lijkt me zo opvallend mannelijk, maakt niet uit hoe harige pols van de drager kan heel goed zijn. rolex 116.333
Kristian Haagen/Worldtempus
Spreken van contrasten, de putting Louis Cartier Tank XL editie van 2012 spreekt mij veel meer in termen van mannelijkheid. De karakteristieke Cartier wijzerplaat met geblauwde degen handen en zwarte indexen is zo iconisch, en het zit heerlijk in de pols als gevolg van de ultra-slim situatie piek van slechts 5,1 millimeter. Binnen van het teken een Piaget kaliber base met handmatig opwinden. De zaak is verkrijgbaar in een royale afmeting van 34,92 x 40.forty millimeter en laat weinig twijfel over dit horloge maakt deel uit van meer dan een mannelijke wrist.The vrouwelijke touchHowever, misschien wel de meest mannelijke replica horloges van de Cartier selectie afkomstig uit de geest en de handen van een vrouw: Carole Forestier-Kasapi. Zij is verantwoordelijk voor de productie kantoor van Cartier en helemaal opnieuw dit kalenderjaar ze biedt extra innovatie, luxe en nieuwe nadenken dan ooit tevoren en onderscheidend voor uw manlier van de polsen. En zakken, veel te. Bijvoorbeeld, de prachtige Grote Complicatie Skeleton zakhorloge met in-house beweging kaliber 9436 MC, gemaakt en geproduceerd alleen door Cartier.The zakhorloge biedt een moment repeater, evenals een tourbillon en wordt ook gegenereerd op basis van de strenge strategieën van de zegel van Genève. Als het horloge in een vest of broekzak niet dragen, kan het binnen de bergkristal en obsidiaan stichting worden overgelaten om ervoor te zorgen dat een bepaalde staat is om volledig te genieten van de ongelooflijke vakmanschap waaronder het maakte deze ongelooflijke uurwerk haalbaar is.
The Grand Complicatie zakhorloge dat is zeker onder de indruk van vintage Cartier horloges levert een moment repeater, evenals een tourbillon en is ook opvallend mannelijk.
Kristian Haagen/Worldtempus
Titanium minuten repeaterForestier-Kasapi gedachten zorgt voor meer dan replica horloges met de zakken: de vervaardiging assortiment van 2012 bevat ook de interessante Rotonde de Cartier Minute Repeater Flying Tourbillon horloge, ook uitgerust met een Cartier in heeft -House beweging, Caliber MC 9402 met Genève Seal.By intensieve audio studies, Forestier-Kasapi en haar personeelsbestand kwam samen met de definitieve geluid resolutie voor slechts een horloge gemaakt in titanium die toevallig ook nogal een afwijkende beslissing van materiaal. Aan de andere kant, we moeten altijd nooit rekenen op de voorspelde met de vingers van Forestier-Kasapi. Ze is een uniek ras en haar replica horloges zijn veel ook. "Ik heb gekozen met de Rotonde omstandigheid voor uw minute repeater omdat het de beste akoestiek," Forestier-Kasapi legde Worldtempus. "De titanium model is voorzien van de minuut repeater geluid bij 68 db en ook de roze gouden versie levert de lijken op 63 db. De verschillende materialen voorzien van unieke intensiteiten, dus het echte verschil in decibels tussen de 2 voorwaarden."
De 45-millimeter-titanium ingekapseld minute repeater en tourbillon Zwitserse nep horloge . Gebruikmakend van dit materiaal als een gezond bedrijf is gewoon niet een eenvoudig proces, tut Carole Forestier-Kasapi niet zou doen "easy."
Kristian Haagen/Worldtempus
Met behulp van een royale scenario diameter van vijfenveertig millimeter, dit nieuwe ontwerp zeker is gewijd aan de polsen mannelijk. De minimale werken van slechts vijftig stuks van deze 215.000 euro horloge zal zeker beschikken over een lijn van belangrijke horolofiles naar beneden te kijken zowat elke horloge. Maar maak je geen wanhoop voor degenen die niet zal worden beschouwd als een van de gezegende handjevol omdat het horloge ook voorzien is in vijftig items in rose goud, dat gebeurt te zijn alleen een beetje duurder in vergelijking met titanium editie (. 225.000) .Unquestionably, de zeer beste stof voor elk moment repeater is van roestvrij staal. Maar waarom beslissen dat duidelijk? Waarom kiezen voor "easy"? Dit lijkt het credo van Forestier-Kasapi en haar getalenteerde team een ​​feit dat dit jaar de productie assortiment nog toch weer blijkt te zijn. replica van de Rolex horloges forum
replica van de Rolex Submariner horloges
replica vintage Breitling horloge
replica vintage goud Omega horloges
replica horloge fakes
replica horloge formule
replica horloge luxe
replica horloge van rolex
Rolex Daytona dial horloges
Rolex Daytona goud staal horloges