Huis - replica horloges


ER is heel weinig als het vieren van tientallen jaren van excellentie en precisie met de iconische uurwerk samen met een celeb onderschreven lancering gezellig samenzijn. Zwitserse horlogemaker Breitling deed dat als het had Hollywood-acteur en piloot John Travolta de lancering van haar minimale versie Navitimer Blue Sky in Singapore.
Dit viel samen met Breitling s zestigste verjaardag vieren ook omdat de Navitimer krijgen tot de wereld oudste mechanische chronografen echter in generatie.
Deze nieuwe toevoeging, de Navitimer Blue Sky komt in de aangename blauwe band en 70hour gangreserve, dat ongeveer veertig uur extra heeft. Het is eigenlijk wel een grote dag voor Breitling omdat het hun icoon. Van Mijn relatie met Breitling is meestal gebaseerd op mijn prestatie als een pilot met elf jet licenties.
Gezien het feit dat ik vroeger een peuter , ik ben aangetrokken tot Breitling als gevolg van mijn verbondenheid met de luchtvaart imitaties rolex . Kort na zeven jaar op het krijgen van een ambassadeur, ik heb genoten van elk moment van het, meldde hij.
Ondertussen Breitling Zuidoost-Azië de behandeling van regisseur Mike Neo gedefinieerd hoe die Travolta wordt een ambassadeur heeft personen buiten de luchtvaart groeien tot gemaakt kennis te maken met Breitling. Ondernemingen De ons is onze belangrijkste markt, dan we nu hebben Europa en Azië. Onze fabrikant richt zich op de precieze industrie sectie meestal vliegeniers en deskundigen, dat het betekent om te investeren.
Dus we hebben nu onze bezitten beweging wanneer zich te concentreren op een uitstekende, oplossingen en beweging. De Navitimer is vaak een beperkte oplage stuk over de hele wereld en we hebben negen stuks in Singapore en vijf in Maleisië, meldde hij.
Breitling de Navitimer geïntroduceerd in de luchtvaartindustrie in 1952 en het is trots belichaamde het merk s luchtvaart roeping, die is door loodsen, gericht piloten en navigators als hun instrument van voorkeur aangenomen. Ondernemingen de Navitimer Blue Sky is speciaal gemaakt met een smaakvolle wijzerplaat in de schaduw van blauw. Ondernemingen de zilveren interieur bezel plus een roze centrale chronograaf seconden kant bieden een modieuze uitlevering.
het komt die een schemerige blauwe krokodil leer-based band heeft of uitgerust met Navitimer armband of de authentieke geperforeerde Air Racer armband.
Slechts vijf onderdelen uit de Navitimer Blue Sky zal direct beschikbaar in zijn Maleisië. De horlogemaker heeft slechts 500 individueel genummerde onderdelen vervaardigd uit het uurwerk, dat het symbool van luxe en exclusiviteit betekent. Ondernemingen De replica horloges zijn op RM33,388 geprijsd met het schemerige blauwe krokodillenleer en RM35,929 voor die armband versie. < br> Tijdens de start bij elkaar te krijgen, de Navitimer Blue Sky met het serienummer één (001/500 ) werd gepresenteerd in een oude Breitling fanatieke Willie Ong.
voor de schaarse mogelijkheid om dit soort van een beperkte versie uurwerk bezit, Ong royaal toegezegd een bedrag van RM125,804 Breitling replica tweedehands omega Seamaster horloges , die werd geschonken aan de Straits Occasions faculteit Pocket Funds Fonds in Singapore waarin leerlingen toelaat uit lowincome familieleden met pocket inkomsten voor schoolrelated kosten.

replica van de Rolex horloges forum
replica van de Rolex Submariner horloges
replica vintage Breitling horloge
replica vintage goud Omega horloges
replica horloge fakes
replica horloge formule
replica horloge luxe
replica horloge van rolex
Rolex Daytona dial horloges
Rolex Daytona goud staal horloges