Huis - replica horloges
Ik heb een bekentenis te maken. Ik ben een geïrriteerd horlogemaker. Ik mis echter de hoogwaardige motor mogelijkheden om de vereiste bij het monteren van een uurwerk apparatuur behendig manipuleren. Bovendien, ik heb de verkeerde psychologische toestand van de geest om geduldig te zwoegen op een horlogemaker bench.In de vorige, blijkbaar eenvoudig doe-het-zelf taken, noodzakelijk gebruik van toepassingen, hebben me perplex. Een rode mist stealthily daalt op mijn psyche en een diva moment ontstaat als ik smijten meldde instrumenten in het hele gebied in een zeer blinde woede.
Dit zou blijken schokkend voor mensen die mijn kennis hebben bereikt te zijn, zoals gewoonlijk ik uithoudingsvermogen en ontspannen vertonen. Echter, er is een ding dat mij drijft om tijdelijke krankzinnigheid omdat ik kauw schroefdraad met de eigenzinnige gebruik van een screwdriver.A psycholoog zou des te meer tofill zijn notitieblok te ontdekken als mijn obsessief-compulsieve get de kop opsteekt. Een manier om dissonantie overvalt me ​​als ik verschijnen voor de bovengenoemde vernietigde schroefdraad en hash gevolg rolex president watch .Het is met deze cocktail van de persoonlijkheid functies die ik van ganser harte genieten van de ambachtslieden die behendig deze indrukwekkende artikelen van maken uurwerken kunstwerk.
Ik heb vaak geboend-lyrische met betrekking tot de enorme vakmanschap en competenties beoefend door Chopard, in het bijzonder met hun haute horology keuzes dragende drie bijzondere brieven, LUCNow ze hebben een horloge dat niet alleen verwent mijn zal moeten gemaakt zie een fijn afgesloten beweging met uit zelfs de geringste spoor van een menselijke fout, maar zegende een uurwerk, die zijn perfectie presenteert uit de meest nieuwe manier.
Als je de L.U.C Chrono 1 op je pols, zal de knappe verschijnt de aandacht van vrijwel alle mannen die beschikken over een werkende impuls te arresteren. Het kan liever gewoon aantrekkelijk zijn. Aan de andere kant, het elimineren van de replica horloge van uw arm en omgekeerd bewonderen is even overheerlijk.
De sector achterkant van de behuizing bevat een interne flens die taps toeloopt in de richting van de beweging binnen, het openbaren van de verticale flank van de mainplate. Onderzoek van de flens en u kunt zich bewust zijn van de gevaren; Chopard Manufacture, Chrono Een persoon en merk het L.U.C logo.Indeed, het is echt, terwijl de achterkant van de kast, die ik voelde me een manier van rust en welzijn bewonderen. Alle aspecten van de beweging introduceerde zijn prachtig uitgevoerd. Mijn nodig voor de aankoop werd voldaan en alle factoren toegestane rustige tevredenheid zonder enige psychologische onenigheid evidenced.This is echt een horloge waarin wordt gepleit voor een nog verdere dialoog en als gevolg van eerbied. Ondernemingen De wijzerplaat
Dauphine fusee-type uur en ogenblik vingers tijd brengen welsprekend. Dit zijn intrinsiek slis met hun stijlvolle nobele sort.The centrale chronograaf secondewijzer is goud, lenig en is voorzien van een paarse idee. Het omvat de markeringen op het hoofdstuk ring, het vergemakkelijken van het gemak van gaan door off.Applied rose gouden Romeinse cijfers drukken de enkele uren.
Twee slate-zwarte tellers zijn te vinden op 3:00 en 9:00. De vorige is een 30 minuten chrono teller, hoewel de laatste is echt een 12-uurs chrono teller. Ze karakteristieke gouden cirkeltjes rondom hun omtrekken en gouden palmen.
In 4:00-05:00 een datumvenster woont en ook een beetje seconden show is te vinden op 6 o"clock.Despite de vele items van de overgebrachte informatie, het is echt opmerkelijk eenvoudig te interpreteren. Helemaal niets lijkt rommelig en geen factoren af ​​te leiden of opdagen overbodig.
De zaak Ondernemingen De 18-karaats roze gouden omstandigheid heeft een diameter van veertig four.00 mm en de piek van 14. 06 mm. De kleine uitsteeksels mogelijk de band om de pols envelop en het ensemble zeer op zijn gemak te gebruiken.
Upper oppervlakken van uw horloge, waaronder bezel, lugs en duwboten zijn enorm gepolijst. De achterkant van de behuizing herhaalt de glanzende presentatie. Aan de andere kant worden de caseband en de interne flens in de caseback satijngeborstelde. De gedachte van de interactie van de afwerking is verbazingwekkend. Alle facetten werken in het voldoen aan harmonie met out dolende discours samen met de drager.
De chrono pushers zijn rechthoekig van vorm met afgeronde hoeken en volg de contour op de caseband.
De beweging
L.U.C 03.03-L (L.U.C 11CF) is al lang de bedoeling, gemaakt en gemaakt door Chopard Manufacture in Fleurier. Wanneer volledig wond, zijn twee belangrijke bronnen leveren zestig uur van autonomie voorsprong op de replica horloge moet helemaal opnieuw worden gewikkeld.
Ik heb het atelier bezocht, terwijl in de wijk aan de Val-de-Travers in het kanton van Neuchâtel en het geldt als een van de beste voorbeelden van de haute horology ik het voorrecht om te ontdekken hebben gehad. Vakmanschap is prachtig uitgedrukt met weergaloze acties handvol blikje superior.During mijn replica horloge in de buurt van het onderzoek van de ingebouwde chronograaf uurwerk blootgelegd de gekartelde vorm van een kolom wiel, normaal van alleen de beste chronografen . Ook was dit geen standaard chronograaf, maar een flyback.
Ik glimlachte toen ik herhaaldelijk de pushers gedrukt. Hun beweging was licht van gewicht en positief. Er was geen zin om naar de chronograaf mogelijkheden te dwingen tot onderwerping. Hun elegante tactiliteit is gedeeltelijk het gevolg van een hefboom zwenken een paar soepele hamers, het maken van bepaalde beste rendement van de chrono handen en het mogelijk maken de reset-beweging.
De 22-karaats goud rotor is opengewerkte bieden grotere zichtbaarheid van de beweging onder. Het einde van de beweging wordt gedestilleerd tot in de perfectie. De motion attributen Côtes de Genève motief over de bruggen, gepolijste juweel gootstenen, ronde-graining op wielen, spiegel gepolijste schroefkoppen en perlage binnen de mainplate replica rolex horloges te koop uk .De horloge is echt een chronometer met certificering van COSC.
Conclusie
Wanneer crafting over replica horloges, ik bloot meestal kleiner inzichten in mijn persona. Mijn karakter is vaak vastgesteld door mannen die witte jassen dragen en bestand hun opmerkingen met voortbewegen pencils.My bewondering voor horlogemakers en de functie die zij met liefde te maken kan waarschijnlijk worden bepaald door mijn psychologische make-up.
De Chopard L.U.C Chrono One geeft pacific voldoening die mijn ziel ontspant en verwent mijn zwakheden met zijn knappe arena achterkant van de behuizing. Zoals ik mezelf laten vallen, het bewonderen van elke hand getekende brug, ervaar ik een manier van rust. Tot mijn loep ogen dit uurwerk is niets minder dan perfectie en dat i love it.
Foto"s van het witte goud model zijn stills uit een videoclip gemaakt byThe horloge liefhebber. Voor meer informatie en technische specificaties, vergeet niet om naar de Chopard website (klik op de link). Inloggen Deze tekst is samengesteld byAngus Davies, gast inzender forMonochrome replica watchesand editor van uw Verenigd Koninkrijk web-site, Escapement.uk.com
replica van de Rolex horloges forum
replica van de Rolex Submariner horloges
replica vintage Breitling horloge
replica vintage goud Omega horloges
replica horloge fakes
replica horloge formule
replica horloge luxe
replica horloge van rolex
Rolex Daytona dial horloges
Rolex Daytona goud staal horloges