De leugens van het Ministerie van Niedersaksen

  Home

  In de brief van het ministerie van Niedersaksen over de sloot, die ook zij niet hebbben willen kopen, daar zij mede eigenaar van het industrieterrein Europark zijn, staat dat dit contract niet bestaat.

  Daarnaast liegen zij over een verdrag tussen Nederland en Duitsland waarin staat dat de sloot hiermee kan worden genormaliseerd. Het tractaat dat nog steeds tussen Nederland en Duitsland geldig is geeft een andere visie weer

  Vervolgens gaan zij op een brief van ons niet meer in, die om nader uitleg vraagt. Dit getuigt van het feit, dat zij grote problemen met deze vragen en hun brief hebben. Het is ook opvallend dat er zo weinig namen in deze brief met leugens van het ministerie Niedersaksen staan. Wil niemand hier voor ter verantwoording worden geroepen?

  De Duitsers geven zelf in bovenstaande brief toe, dat de ene helft van de sloot niet in Duitsland ligt. Vanuit het tractaat is af te leiden, dat deze helft ook niet in Nederland ligt. Daarom ligt deze strook tussen Nederland en Duitsland in en vormt het de soevereine staat EuroStaete. Vervolgens is het altijd leuk om disfunctionerende ambtenaren met hun eigen leugens om de oren te kunnen slaan.

  Iedere uitwoner die denkt hierover iets anders te willen beweren, kan dit via e-mail bij EuroStaete indienen.
  eurostaete@eurostaete.eu of info@eurostaete.eu of via invulformulieren contact met EuroStaete opnemen.

  Home Niedersachsen